- Advertisement -
AcasăNoutati interneHalucinant! Tiganii din Sintesti au atacat cu furcile Comisarii Garzii de Mediu...

Halucinant! Tiganii din Sintesti au atacat cu furcile Comisarii Garzii de Mediu care i-a prins arzand cabluri

- Advertisement -

Vesnicii discriminat oCROTITI permanent de legi, acestia facand legea in schimb ei legea in lumea interlopa in frunte cu traficul de persoane, lovesc din nou. Comsarii Garzii de Mediu au fost atacat cu furcile sambata seara de catre tiganii din Sintesti dupa ce comisarii i-au prins pe acestia arzand cabluri si au vrut sa le impuna sanctiuni.

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a reactionat in acest sens si anuntat ca doua persoane au fost retinute pentru audieri. Acesta spune ca pentru perosanele care comit astfel de ilegalitati trebuie sa plateasca si sa ajunga dupa gratii. Minsitrul a spus ca din cauza incENdiului a fost nevoie de interventia pompierilor.

Postarea integrala a lui Tanczos Barna:

🇷🇴 În această seară, două persoane au fost reținute pentru audieri în localitatea Sintești, județul Ilfov, în cadrul unei descinderi a comisarilor Gărzii Naționale de Mediu, cu sprijinul Poliției, Jandarmeriei și IGSU, care a vizat arderile ilegale de deșeuri de lângă Capitală.În cadrul intervenției, comisarii de mediu au fost atacați cu furci și alte obiecte de persoanele surprinse că ardeau ilegal deșeuri, fiind necesară intervenția luptătorilor SAS.Atacul s-a produs în momentul în care echipele de permanență ale GNM, care patrulează zilnic în zonă, au surprins mai multe focare în câmp, unde făptașii ardeau cabluri electrice, anvelope uzate și alte tipuri de deșeuri, formând nori de fum dens. A fost necesară intervenția a trei autospeciale de pompieri pentru stingerea incendiilor.✅ Pentru astfel de fapte, comise în mod deliberat, nu trebuie să existe clemență, iar persoanele reținute riscă, alături de complicii lor, pe lângă amenzile primite, să plătească cu libertatea. 🚓 Vom continua aceste acțiuni seară de seară, week-end de week-end, până se va înțelege foarte clar că nu ne jucăm cu sănătatea noastră. 🙏🏻 Îi felicit pe toți participanții de la acțiunea de astăzi și le mulțumesc pentru riscurile pe care și le asumă zi de zi, în lupta cu mafia arderilor ilegale.🇭🇺

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -