- Advertisement -
AcasăExternHalucinant. Zelenski ataca "Amnesty International" dupa ce organizatia a acuzat armata urcraineana...

Halucinant. Zelenski ataca „Amnesty International” dupa ce organizatia a acuzat armata urcraineana ca foloseste civilii drept scut uman in razboiul cu Rusia: Asa ceva nu poate fi tolerat

- Advertisement -

Reactie halucinanta de la Kiev dupa ce organizatia „Amnesty International” a transmis ca armata ucrianeana obisnuieste periodic sa isi foloseasca civilii drept scut urman, plasand munitiie de arme in zone extrem de numeroase de civili, punand astfel vietile propriilor concetateni in pericol. Zelenksi considera ca prin acest avertisment, organizatia se pozitioneaza de partea rusilor si justificam invazia, consdierand „de netolerat” o asemenea acuzatie.

„Agresiunea împotriva statului nostru este nejustificată, invazivă şi teroristă. Dacă cineva redactează un raport în care victima şi agresorul sunt puşi într-un fel pe picior de egalitate, dacă anumite date despre victimă sunt analizate şi acţiunile agresorului sunt ignorate, asta nu poate fi tolerat”, a adăugat Volodimir Zelenski în cotidiana declaraţie video.

La rândul său, Dmitro Kuleba a acuzat Amnesty International că ”creează un fals echilibru între opresor şi victimă, între ţara care a distrus sute de mii de civili, oraşe, teritorii şi ţara care se apără cu disperare”.

”Încetaţi să creaţi această realitate falsă, în care toată lumea este puţin vinovată pentru ceva şi începeţi să relataţi sistematic adevărul despre ceea ce Rusia reprezintă cu adevărat astăzi!”, a adăugat el.

În timp ce a criticat tacticile armatei ucrainene, Amnesty International a subliniat pe de altă parte că acestea ”nu justifică în niciun caz atacurile ruse orbeşti” care au lovit populaţia civilă.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -