- Advertisement -
Acasă Politica Halucinant! Deputatul PNL Alexandru Muraru il acuza pe Emanuel Ungureanu de "rasism"...

Halucinant! Deputatul PNL Alexandru Muraru il acuza pe Emanuel Ungureanu de „rasism” la adresa presedintelui Iohannis pentru experesia „Schamlos!” adica „Rusine!” Liberalul i-a facut plangere la CNCD lui Emanuel Ungureanu

- Advertisement -

Corectitudinea politica ajunge repede si sigur si in Romania. Controversatiul liberal Alenadru Murar, care i-a cerut primarului Constantei Vergil Chitac, sa inlocuiasca numnele unei strazi „Marsalul Ioan Antonescu” deoarece cu corespunde actualelor tentinde progresite, loveste din nou.

Individul Alexandru Muraru i-a facut plangere penala deputatului USR, Emanuel Ungureanu. pentur ca intr-o emisiune pe un post de stiri a folosit expresia in germana „Schamlos!” adica in traducere „Rusine!”. Individul i-a facut plangere deptatului USR pe care il acuza de „rasism” la adresa presedintelui in functie.

”Acea trimitere în limba germană (”Ruşinos!Schamlos”) la adresa preşedintelui României, Klaus Iohannis, într-un atac pretins politic, este de natură să intimideze şi să stigmatizeze social pe criterii etnice. Într-o ţară în care discursul etnicist şi discriminatoriu, bazat pe ideologii şovine şi xenofobe, a lăsat traume atât de adânci în societatea românească, o astfel de declaraţie trebuie repudiată cu fermitate. De aceea, le solicit domnilor Dan Barna şi Dacian Cioloş, co-preşedinţi ai alianţei USR-PLUS, să se disocieze de acest discurs şi de afirmaţiile deputatului Ungureanu, care alimentează tendinţele xenofobe şi de ura inter-etnică”, afirmă deputatul liberal, Alexandru Muraru.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here