- Advertisement -
AcasăExternHalucinant. Elena Zelenskaya in cel mai recent interviu pentru BBC: Peste 90%...

Halucinant. Elena Zelenskaya in cel mai recent interviu pentru BBC: Peste 90% dintre ucraineni sunt pregătiți să trăiască ani de zile fără electricitate și căldură dacă văd perspectiva aderării la UE. Știi, este ușor să alergi un maraton când știi câți kilometri sunt”

- Advertisement -

Daca credeati ca ati auzit totul in materie de aberatii si declaratii de categoria „noaptea mintii” in contextul razboiului SUA-Rusia de pe teritoiul Ucrainei, sotia presedintelui Zelensky vine cu siguranta cu declaratia anului 2022. In cel mai recent interviu pentru BBC, aceasta a declarat nici mai mult, nici mai putin, decat ca „peste 90% dintre ucraineni sunt pregatiti sa traiasca ani de zile fara electricitate si caldura daca vad perspectiva aderarii la UE”. Declaratiile halucianate nu s-au oprit insa aici, acesta facand comparatia suferintei ucrainenilor cu un maraton de jogging, mentioand ca „este usor sa alergi un maraton cand stii cati kilometri sunt”.

„Peste 90% dintre ucraineni sunt pregătiți să trăiască ani de zile fără electricitate și căldură dacă văd perspectiva aderării la UE. Știi, este ușor să alergi un maraton când știi câți kilometri sunt” a declarat Elena Zelenskaya, in cel mai recent interviu pentru BBC.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -