- Advertisement -
AcasăNoutati interneHalucinant! Fugarul condamnat Dragos Savulescu da in judecata Romania: "Am pierdut bani...

Halucinant! Fugarul condamnat Dragos Savulescu da in judecata Romania: “Am pierdut bani şi timp, am suferit foarte mult din cauza atacurilor venite din mass-media! Am suferit daune psihologice, soţia mea nici măcar nu putea dormi şi mânca!

- Advertisement -

Absolut halucinant. Unul dintre fostii actionar ai echipei de forbal Dinamo Bucuresti, Dragos Savulescu, condamnat si devenit fugar peste granita, da in judecata Romania. Fostul actionar milionar al echipei de fotbal se plange ca a pierdut bani si timp, dar mai ales ca a suferit mult din cauza “atacurilor venite din mass media”, inclusiv “daune psihologice”. Se pare ca si sotita sa a fost foarte traumatizata, Savulescu spunand ca nu a dormit si mancat perioade lungi de timp.

Am pierdut bani şi timp, am suferit foarte mult din cauza atacurilor venite din mass-media, care se bazau pe ştiri false. Am suferit daune psihologice, soţia mea nici măcar nu putea dormi şi mânca. Sănătatea noastră, imaginea noastră, viaţa noastră, afacerile noastre au fost afectate. Trebuie să cerem guvernului român să plătească pentru acest prejudiciu grav şi cred că avem multe motive legitime să pretindem acest lucru”, a spus Dragoș Săvulescu.

Detaliile arestării

„Pe 8 august, stăteam cu prietenii la un restaurant de peşte. Cineva a venit brusc în spatele meu, era poliţist şi m-a întrebat dacă sunt Dragoş Săvulescu. Apoi mi-a spus să-l urmez. A fost o operaţiune imensă de arestare, cu 30-40 de membri ai poliţiei şi cu motociclete ale autorităţilor.

Mi-au încătuşat bodyguarzii. Legea este clară, deci nu există nicio posibilitate de extrădare. Dacă, în teorie, aş fi ajuns în România, viaţa mea ar fi fost cu siguranţă în pericol, pentru că am devenit un puternic adversar al justiţiei române, după ce m-am confruntat cu o astfel de nedreptate. Acum, simt că predomină sentimentul de dreptate, ceea ce este rar pentru mine, deoarece am trăit sentimente negative despre justiţie până acum, trăind în România.

Această fostă ţară comunistă a arătat că nu are încă cultura unui stat de drept. Din această cauză am suferit timp de 16 ani abuzurile autorităţilor, deoarece cazul meu a început în România”, a mărturisit Dragoş Săvulescu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here