- Advertisement -
Acasă Politica Halucinant! Ioana Mihaila spune ea insasi ca ca numaru de cazuri in...

Halucinant! Ioana Mihaila spune ea insasi ca ca numaru de cazuri in prezent e foarte mic, dar vrea restrictii pentru persoaneel nevaccinate: Restricţiile se vor referi strict la persoanele nevaccinate. În rest, atâta vreme cât cifrele de incidenţă sunt optimiste şi arată că încă ne menţinem la numere reduse, măsurile de relaxare pentru persoanele vaccinate pot să continue, dar dacă se impun restricţii, vor fi impuse doar pentru persoanele nevaccinate

- Advertisement -

Declaratie de noaptea mintii facuta de catre minsitrul Sanatatii, Ioanal Mihaila, joi seara, la Antena 3. Desi a recunsocut singura faptul ca in prezent numarul de cazuri de coronavirus in Romania este extrem de mic, aceasta trece la santaj in toata regula si anunta la 70 de cazuri pe zi, ca persoanele nevaccinate vor avea parte de noi restrictii. Reamintim ca in Israel, 90% din perosanele de peste 50 de ani internate in spital din cauza coronavirsului sunt persoane vaccinate, in condtiile in care preocentul popualtiei vaccinate e de 70%. De asemenea in Marea Britanie, 60% din persoanele internate in spital din cauza coronavirsului sunt persoane vaccinate la un procent de 60% din popualtie vaccinata.

„Restricţiile se vor referi strict la persoanele nevaccinate. În rest, atâta vreme cât cifrele de incidenţă sunt optimiste şi arată că încă ne menţinem la numere reduse, măsurile de relaxare pentru persoanele vaccinate pot să continue, dar dacă se impun restricţii, vor fi impuse doar pentru persoanele nevaccinate.

În accest moment este un lucru în noua hotărâre CNSU şi veţi vedea atunci când ea va fi publicată, cum vom merge mai departe începând cu luna august, dar în principiu măsurile, fie că sunt de restricţie, fie că sunt de relaxare, vor fi luate în funcţie de incindenţă, în funcţie de cifre, urmând ulterior să reglementăm măsuri specifice legate de existenţa sau nu a vaccinului pentru persoanele care vor fi obiectul reglementării”, a declarat Ioana Mihăilă.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here