- Advertisement -
AcasăNoutati interneHalucinant. la o rata de vaccinare de 66%, Guvernul austriac anunta intrarea...

Halucinant. la o rata de vaccinare de 66%, Guvernul austriac anunta intrarea in lockdown pe o perioada de 20 de zile cu posiblitatea de prelungire si vaccinare obligatorie incepand cu februarie 2022

- Advertisement -

Absolut halucianant. Austria devine prima tara din lume care impune vaccinarea olbligatorie nu doar indirect prin introducerea certifcatului verde ( peste tot, inclusiv la locul de munca, dupa modelul Italiei si al Frantei) ci cat se poate de direct. Anuntul in acest sens a fost facut de cancelaru laustriac Alexander Schallenberg care a tranmsit ca tara reintra in lockdown (Austira fiind uan dintre tarile europene care a stat oricum cel mai mult in lockdown) din nou incepand de luni, 22 noiembrie pe o perioada de 20 de zile care paote fi ulterior prelungita, lumea neiamvand voi sa iasa din casa decat pentru aprovizionarea cu hrana si medicamnete si pentru ca copii sa mearga la unitatile de invatamant. Mai mult, politicianul a anuntat ca incpeand cu februarie 2022, vaccinarea va deveni obligatorie.

Reamintim faptul ca in prezent, Austria are o rata de vaccinare de 66% si in prezent are o medie de 50 de decese pe zi la o populatie de 10 milioane de locuitori. Ca sa va faceti o ideea matematica, Romania sta de 3 ori mai prost in privinta deceselor raportat la populatie. Concret, ceea ce face Austira azi la 50 de decese pe zi prin introducerea de lockdown si vaccinare obligatorie, ar insemna ca Romania sa puna in aplicare la o medie de 100 de decese pe zi, adica de aproximativ 3 ori mai putine decese decat are astazi.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -