- Advertisement -
Acasă Noutati interne Halucinant! Managerul spitalului din Piatra Neamt nu stie cand s-a făcut ultima...

Halucinant! Managerul spitalului din Piatra Neamt nu stie cand s-a făcut ultima reparație capitală si nici cât de veche e instalația electrică: „Toate construcțiile noi și modernizările care se fac sunt prevăzute cu sisteme de alarmă și stingere de incendii din tavan, însă aceste două etaje urmează să intre în renovare. Noi în acest moment lucrăm la nota conceptuală a proiectului”

- Advertisement -

Declaratii halucinante facute de catre managerul spitalului din Piatra Neamt Lucian Micu unde a avut loc incendiul tragic in urma caruia 10 persoane si-au pierdut viata iar multe altele au fost grav ranite. Managerul spitalului din Piatra Neamt a declarat la Antena 3 duminica dimineata ca nu stie cand a avut loc ultima reparatie capitala in spitalul pe care il conduce si nici cat de veche e instalatia electrica. Acesta a spus insa ca in urma incendiului violent de la cele doua etaje ale spitalului,  ca urmeaza ca acestea a fie renovate.

„Toate construcțiile noi și modernizările care se fac sunt prevăzute cu sisteme de alarmă și stingere de incendii din tavan, însă aceste două etaje urmează să intre în renovare. Noi în acest moment lucrăm la nota conceptuală a proiectului”, a declarat Lucian Micu, managerul Spitalului Piatra Neamț.

 

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here