- Advertisement -
AcasăExternHalucinant, nationala de hanbal a Frantei ajuns in Ungaria vocifereaza Guvernului de...

Halucinant, nationala de hanbal a Frantei ajuns in Ungaria vocifereaza Guvernului de la Budapesta ca nu i le impune o serii de restrictii prezente in Franta de 2 ani consecutiv: Avem impresia că toată munca dinainte este puţin prejudiciată de organizarea la faţa locului. Sper că opinia noastră către organizatori va face posibilă reglementarea rapidă a acestui lucru, deoarece un decalaj atât de mare nu este acceptabil

- Advertisement -

Absolut halucinant. Nationala de hambal a Frantei (tara care alaturide Austira si Italia are introdude cele mai severe si repetate restrictii si lockdown-uri din toate tarile europene de 2 ani consecutiv), ajuns in Ungaria pentru desfasurarea Campionatului European de handbal masculin, reproseaza si sunt extrem de nemultumiti de modul lejer incare sunt tratati de catre Executivul de la Budapesta. Mai precis, hanbalsitii sunt revoltiati ca impotirva acestora nu sunt introduse o serie de restrictii asa cum se intmapla in tara lor de origine unde restrictiile sunt la ele acasa, asta in conditiile in care mortalitea este extrem de mica raportat la populatie.

„Am rămas uluiţi, ca să nu spunem şocaţi de condiţiile în care se prezintă competiţia. Am urmat protocoale stricte pentru a nu face Covid şi ajungem aici, la hotel, printre clienţii care nu poartă mască. Mâncăm în aceleaşi locuri cu alţi clienţi. Ne impunem o mulţime de restricţii pentru a ne proteja şi aici condiţiile sunt cel puţin uimitoare”, a spus vedeta Nikola Karabatic.

„E sigur diferit faţă de ultimele noastre două competiţii (n.r. – din Egipt şi Tokyo), unde am fost în condiţii foarte sigure. Aici, când am ajuns şi am văzut oameni mergând în costume de baie la piscina hotelului, fără măşti sau altceva, a fost un şoc. Nivelul protocolului sanitar este cel puţin diferit. Ne străduim din greu să nu fim testaţi pozitiv şi ni s-a părut o situaţie ciudată. Şi fără să vreau să fac polemică, nu sunt sigur că este foarte respectuos pentru jucătorii şi staff-ul care au transpirat sânge şi apă să ajungă în condiţii bune”, a afirmat extrema Vincent Gerard.

In ceea ce priveşte staff-ul, selecţionerul Guillaume Gille s-a aratat foarte iritat de situatie, mnetionand ca spera că aceasta va fi schimbată rapid: „Este un decalaj mare între protocolul foarte strict al EHF, care necesita cea mai mare vigilenţă, şi sosirea într-o ţară care tratează Covid într-un mod foarte diferit. Iar EHF, evident, nu a considerat de cuviinţă să impună aceleaşi standarde peste tot. Avem impresia că toată munca dinainte este puţin prejudiciată de organizarea la faţa locului. Sper că opinia noastră către organizatori va face posibilă reglementarea rapidă a acestui lucru, deoarece un decalaj atât de mare nu este acceptabil.”

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -