- Advertisement -
Acasă Politica Halucinant! Prefectul recunoaste ca magazinele sunt mai aglomerate dupa noile masuri, asa...

Halucinant! Prefectul recunoaste ca magazinele sunt mai aglomerate dupa noile masuri, asa ca in loc sa retraga, mareste numarul patrulele de Poliție in weekend care sa se asigure ca nu apar imbulzeli: „Am văzut că au existat în unele locuri aglomeraţii”

- Advertisement -

Daca este un lucru cert in ultmele saptamani, acela este ca actualul prefect al Capitalei alege cele mai inovative si crete idei cand e vorba despre gestioanre pandemiei de coronavirus pe Bucuresti. Dupa ce zielele trecute propunea reducerea nuamrului de cosuri in magazine, prefectul Alin Stoica anunta acum ca a descoperit faptul ca totusi creste aglomeratia in magazine dupa ultimele restrictii. In loc sa renunte insa la restrictia privnd programul magazinelor pana la 18.00 de vineri pana duminica, acest a propus ca numarul de patrule de Politie sa fie la randul lor sulpimentat pentru a se asigura ca nu se porduce aglomeratie in magazine.

„Măsurile sunt obligatorii, depinde acum fiecare cum le implementează sau dacă le implementează şi atunci trebuie să ne asigurăm că ele se implementează în mod eficient, că am văzut că au existat în unele locuri aglomeraţii şi poate că magazinele mici nu au capacitatea, de exemplu, să facă analize de genul acesta şi atunci venim în sprijinul lor.

Marile magazine, de regulă, nu au probleme, pentru că au capacitatea de a implementa tot felul de metode şi cineva se ocupă special de aceste lucruri şi acolo nu au fost probleme. În schimb, în magazinele mai mici au fost probleme tocmai pentru că genul acesta de activitate pentru ei înseamnă un efort suplimentar şi cumva i-am scutit de un efort”, a explicat Alin Stoica.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here