- Advertisement -
Acasă Noutati interne Halucinant! Primarul pedofil din Stefanesti care a violat o fetita de doar...

Halucinant! Primarul pedofil din Stefanesti care a violat o fetita de doar 12 ani lasand-o insaracinata a fost pus in libertate / Un alt primar acuzat de peodfilie va priticipa la alegerile locale din comuna si are sanse mari sa fie reales

- Advertisement -

Pentru cine inca mai era sufient de naiv si credea ca exista o cat de mica urma de „justitie” si de fapt urma de umanitate in „justitia” din Romania, zilele astea are sansa neferictia sa se convinga din nou cum stau lucurile. Pedofilia este tratata de catre „justitie” extrem de lejer. Dupa ce la inceputul saptamanii aflam faptul ca fostul prima pedofil Sotrile Bogdan Davidescu, candideaza din nou la comuna, dupa ce a fosrt condamnat la 1 an si 6 cu suspendare, azi aflam ca primarul pedofil din Stefanesti care a a violat o fata de 12 ani lasand-o insarcinata a fost pus in libertate.

”La data de 11.06.2021, dosarul a fost înaintat unităţii de parchet cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi de luare a măsurii arestării preventive, suspecţii fiind sub puterea măsurii preventive a reţinerii. Prin ordonanţa procurorului din aceeaşi dată a fost respinsă propunerea organelor de cercetare penală şi a fost respinsă măsura reţinerii, întrucât nu mai subzistă temeiurile care au stat la baza acesteia, urmând ca cercetările să fie continuate cu suspecţii în stare de libertate”, a transmis vineri Parchetul Judecătoriei Buftea.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here