- Advertisement -
Acasă Politica Halucinant! Rares invita USR-PLUS la guvernare cu condtia sa mai aiba dreptul...

Halucinant! Rares invita USR-PLUS la guvernare cu condtia sa mai aiba dreptul la daor un minister, ministerul Culturii: „Cultura e o chestiune importantă, mai ales că au susținere publică importantă din zona culturală”

- Advertisement -

Batistuta si-a dat din nou cu parerea despre cum trebuie finalizata criza din politica. Dupa ce zilele trecute spune ca pluseristii trebuie pedepsisiti pentru ca au iesit de la guvernare si au aruncat tara in criza, iar in loc 5 minsitere trebuie sa primeasca cel mult 3-4 in cazul in care se hotaresc sa revina la guveranre cu Citu premier, Rares a spus astazi ca cel mai recomandat ar fi ca USR-PLUS sa raman si fara Transporturi si fara Minsiterul Dezvoltarii si sa se rezume la un singur minister, cel al Culturii.

„Ne dorim să nu mai renunțăm la Ministerul Fondurilor Europene. Asta e propunerea mea, nu a fost o discuție în cadrul conducerii. În momentul ăsta, știind ce bani sunt la Bruxelles, premierul trebuie să aibă garanția că Ministerul Fondurilor Europene și banii care vin, pe PNRR care se semnează în 10 zile, pe exercițiul multianual normal, pe banii rămași, pe toate exercițiile financiare, pentru că sunt bani foarte mulți… Fondurile europene sub directa supraveghere a premierului”, a declarat Rareș Bogdan.

„Trebuie să înțelegeți că 3 miliarde din banii atrași sunt pe toate cererile depuse de ministrul Bode și secretarii de stat din mandatul domnului Bode, iar 95% din șantiere, pe care le-a continuat și foarte bine că le-a continuat Cătălin Drulă, sunt cele începute sau continuate de ministrul Bode. Eu cred că Ministerul Transporturilor e vital să fie, așa cum era normal, să fie… (la PNL n.red.). Eu nu înțeleg nici azi de ce am pierdut Ministerul Transporturilor”, a declarat Rareș Bogdan, care a adăugat că „ceea ce am pierdut în decembrie printr-o negociere proastă trebuie să recuperăm”.

„Eu zic că într-o țară unde nevoia de a citi e imensă, Cultura e o chestiune importantă, mai ales că au susținere publică importantă din zona culturală”, a mai declarat Rareș Bogdan.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here