Halucinant! Se repeta Pastele! Auritul IPS Teodosie anunta ca va repeta slujba de Paste in toate biserciile aflate sub Arhiepscopia Tomisului in noaptea de 26 spre 27 mai din cauza cornvairsuliui: Anul acesta, urmare a instituirii stării de urgență în contextul pandemiei de SARS-CoV-2, credincioșii nu au putut participa în comuniune deplină cu clerul la această slujbă. Sunt dorințe neîmplinite la impartasanie!

Daca nu ar fi, nu s-ar povesti. Arhiepiscopia Tomisului anunta pe pagina de facebook ca slujba de Inviere va fi repetata, asta deoarece enoriasii nu au putut asista anul acesta la clasica slujba de Inviere din cauza pandmeie de coronavirus, fiind vinstarurata starea de urgenta in intreaga tara, aceeasi situatie regasindu-se la momentul respectiv in aproape toate tarile europene.

Arhiepscopia Tomisului sustine pe pagina de soclizare ca enoriasii au ramas cu”dorinte neimplinite” din cauza carantinei, asa ca in noaptea de 26 spre 27 mai va repeta slujba de Paste, cu tot cu enoriasii prezenti. Reamntim ca in actuala stare de alerta, inca sunt multe restrcii impuse care trebuie respectate de enoriasi, inclisiv pastarea obligatoire a mastilor de protectie.

Lasand la o parte pofta de bani au aurtilor cu care ne-am obisnuit, pandemia nu a trecut, nici pde departe, Romania fiind instare de alerta.

Arhiepiscopia le cere enroiasilor ca masura de precautie sa vina totusi cu mastile la ei si sa pastreze distantele de 2 metri intre acestia, asta desi cel msai probabil nu se va intampla, avand in vedere ca este vorba de mii de enoriasi.

Sfânta Lumină a Învierii va fi oferită credincioșilor din Arhiepiscopia Tomisului Cea mai mare sărbătoare a…

Publicată de Arhiepiscopia Tomisului pe Miercuri, 20 mai 2020

cu asta da cu vlad simplu

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *