Halucinant! Un barbat din Neamt a fost trimis de 2 ori acasa de cadrele medicale care i-au spus ca nu are nimic. A treia oara, barbatul a fost si testat pozitiv de medici! Cand medicii au aflat ca are coronavirus, l-au scos pe pacient repede afara pe o targa afara, imbracat in doar un maiou si cu o patura pe el la 4 grade Celsius

Un barabat infectat cu coronavirus a fost pus pe drumuri de medici de 3 ori. Acesta s-a prezentat la un spital din Neamt pentru ca nu se simtea bine. Medicii l-au trimis insa preimele doua dati inapoi acasa spuand ca nu are nimic. A treia oara insa, cand i s-a facut si testul, a fost depistat pozitiv cu coronavirus.

Cand medicii au descoperit ca acesta are virusul chinez, acestia au pus barbatul pe o targa, imbracat doar in maiou si cu o patura pe acesta si l-au scos afara catre o ambulanta la doar 4 grade Celsius, in condtiile in care stie ca virsul estefoarte resitent la frig.

„Având în vedere gravitatea situației vă solicităm să dispuneți, în regim de urgență, verificarea modului în care au fost respectate protocoalele spitalicești în cazul pacientului respectiv. În situația în care se constată fapte ce ar putea fi încadrate ca infracțiuni (neglijență în serviciu, abuz în serviciu etc.) vă solicităm să sesizați organele de cercetare penală”, se arată în documentul semnat de prefectul George Lazăr.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *