- Advertisement -
AcasăExternHalucinant. Zelenski numeste "infractori" tarile membre UE pentru ca "intarzaie cu banii"...

Halucinant. Zelenski numeste „infractori” tarile membre UE pentru ca „intarzaie cu banii” pentru Ucraina: Opt miliarde de euro pentru Ucraina sunt acum suspendate. Iar o astfel de întârziere artificială a asistenței macrofinanciare pentru statul nostru este fie o infracțiune, fie o greșeală

- Advertisement -

In foarte putinele iesisire public in care nu cere arme, Zeleenski continua sa uimeasca cu abordarile sale. Desi Europa se afla in plina prabusire economica in urma deciziilor luate fara cap in contextul razboiului din Ucraina, presedintele Zelenski ataca UE si numeste tarile membre „infractori” deoarece nu soseste la timp cu banii pentru Ucraina.

„În fiecare zi și în moduri diferite, le reamintesc unor lideri ai UE că pensionarii ucraineni, psihiatrii noștri, profesorii noștri și alte persoane care depind de plățile bugetare nu ar trebui să fie ținute ostatice indeciziei sau birocrației lor”, a declarat Zelenski în discursul său de seară publicat pe canalul său Telegram. „Opt miliarde de euro pentru Ucraina sunt acum suspendate. Iar o astfel de întârziere artificială a asistenței macrofinanciare pentru statul nostru este fie o infracțiune, fie o greșeală”.”

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -