- Advertisement -
Acasă Extern Hasta la vista si drum bun! Activistul proapgandist ungur care a scris...

Hasta la vista si drum bun! Activistul proapgandist ungur care a scris o cartea adresata minorilor „O ţară de basm pentru toată lumea” in care eroii principali sunt tigani, musulmani, homosexuali, transexuali sau feministe, a parasit definitiv Ungaria dupa ce parlamentari din cadrul partidului condus de Viktor Orban i-au rupt cartea scrisa in fata camerelor de filmat: „Lăsaţi-i pe copiii noştri în pace!”

- Advertisement -

Ghinion, Ungaria, la fel ca majoritatea tarilor din est-centrul Europei nu acceptasa le fie bagate pe gat toate vomele propagadistice si tentdientele progresiste venite din vest.

Un activist propagandist care incerca sa le spele creierele noilor generatii din Ungaria parasit defnitiv tara dupa ce Executivul condus de Viktor Orban s-a asigurat ca propaganda din cartea acestuia nu va ajunge sa fie citita in randul minorilor carora le era adresata si de ccatre nimeni.

Activistul propagadist despre care vorbim a scris o carte denumita „O ţară de basm pentru toată lumea” in care ca sa vezi, persoanjele si eroii erau doar minoritati din toate partile, all inclusive: tigani, musulmani, homosexuali, transexuali,feministe si multe altele asemenea categorii.

Cum Ungaria are conducatori unde valorile si principiile nu sunt calcate in picioare de catre niste activisti platiti de ONG-uir dubioase, carte individului a fost rupta in doua in fata camerelor de filmat de catre parlamentariii partidului condus de Viktor Orban.

Premierul Viktor Orban a avut de asemenea chiar el un mesaj pentru propagandistul cu pricina si orice alt propagandist care incearca sa le spele creieriele noilor generatii: „Lăsaţi-i pe copiii noştri în pace!”

Nemultumit si frustrat, activistul cu pricina a anuntat ca paraseste Ungaria.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here