Horia Nasra după ce s-a întors înapoi în PSD după câteva zile de PRO România: “Partidul în care mi-am petrecut tinerețea are nevoie de mine!”/ Horia îl atacă pe noul șef PSD Cluj Liviu Alexa: Sunt convins că există sute de social-democrați cu vechime în organizație care pot reprezenta cu onoare clujenii, nu un individ care jignește clujenii, românii, înjură jurnaliștii și amenință colegii și aleșii locali!

Horia Nasra, PSD-istul din Cluj care a plecat săptămâna trecută la Pro România și azi s-a întors la social-democrați, susține într-un mesaj pe Facebook că s-a întors pentru că ”partidul în care am crescut și în care mi-am petrecut tinerețea are nevoie de mine și este de datoria mea să fiu alături de colegii și prietenii mei”.

Nasra mai arată că nu va vota moțiunea de cenzură și că speră într-o colaborare în viitor între PSD și Pro România, ca partide de stânga.

El îl atacă pe Liviu Alexa, pus șef al organizației PSD Cluj de către Viorica Dăncilă, numindu-l ” individ care jignește clujenii, românii, înjură jurnaliștii și amenință colegii și aleșii locali”.

Mesajul integral al lui Nasra:

Stimați clujeni, dragi colegi,

Astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj.
Partidul în care am crescut și în care mi-am petrecut tinerețea are nevoie de mine și este de datoria mea să fiu alături de colegii și prietenii mei.

Nu am semnat textul moțiunii și nu o voi vota, la fel și colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem și vom fi oameni de stânga și nu putem vota această elucubrație liberală!

Nu pot gira venirea la putere a liberalilor care își propun tăieri salariale, disponibilizări în masă în sectorul bugetar și înghețarea proiectelor de dezvoltare ale comunităților locale, finanțate prin PNDL sau FDI.

Cât privește moțiunea, nu calculul bilelor mă interesează, ci faptul că astăzi PSD are nevoie de toți parlamentarii săi, de toți cei care în 2016 au fost aleși de cetățeni sub sigla PSD!

Nefericita eroare, nominalizarea noii conduceri a PSD Cluj, poate fi îndreptată. Sunt convins că există sute de social-democrați cu vechime în organizație care pot reprezenta cu onoare clujenii și capitala Transilvaniei, nu un individ care jignește clujenii, românii, înjură jurnaliștii și amenință colegii și aleșii locali.

Sper ca în viitor cele două partide de stânga, PSD și Pro România să gândească un proiect politic comun, pentru că ambele formațiuni împărtășesc valori social-democrate.

Joi voi fi alături de colegii mei, deputații din Grupul parlamentar al Partidului Social Democrat și îmi voi relua activitatea politică în Cluj având în vedere campania electorală.

Citește și https://dc360.ro/viorica-nu-ma-tem-de-domnul-barna-ma-tem-de-ceea-ce-s-ar-intampla-daca-domnul-barna-ar-ocupa-functia-de-presedinte-barna-nu-va-intra-in-turul-doi/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.