Ii lasa pe mana coronavirsului! Presedintele Braziliei nu vrea sa carantinizeze tara pentru ca “s-ar disurge economia”: “Trebuie sa se renunta la conceptul de pamant parjolit”

Presedintele Brazilei reuseste din nou sa iasa in atentia opiniei publice cu o noua decizie controversata. Intr-un moment in care majoritatea tarilor din lume si-au carantinat cetatenii pentru o perioada nedeterminata de timp (in cele mai multe cazuri) presedintele Brazilei da de inteles ca nici nu se ngadeste sa faca asa ceva, ba chiar sugereaza ca felul in care au actionat majoritatea statelor lumii este gresit.

Acesta spune ca autortatile altor state trebuie sa renunte la conceptul de “pamant parjolit”, sugerrand ca “interzicerea transporturilor, închiderea magazinelor sau izolarea în masă”nu ar fi solutii adecavate momentului., desoerce “se sistruge economia”.

Brazilia se afla in prezent pe locul 19 in lume in topul negativ al tarilor cu cele mai multe persoane infectate. Mai exact, tara numara in prezent 2.274 de perosane infectate si 47 decese.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *