- Advertisement -
AcasăPoliticaIn ce tara traim? Tudor Gheroghe i-a oferit un interviu interlopului Codita...

In ce tara traim? Tudor Gheroghe i-a oferit un interviu interlopului Codita din Caracal si a transmis nevaccinatilor: „Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște!”

- Advertisement -

Absolut halucinant. Degradarea societatii in cea mai clara forma continua. Dupa ce ieri, Nutu Camataru, interlopul acuzat ca a aruncat oameni la lei, ca a traficat sute de femei si a amnenintat cu moartea alte sute de persoane de-a lungul celor 20-30 de ani de activitate infractionala, azi aflam ca Tudor Gheorghe a oferit un interviu lui Remus Radoi.

Cine este Remus Radoi? Remus Radoi este Codita, celebrul interlop din Caracalcare a devenit cunoscut opiniei publice in vara anului 2019 la disparitia celor 2 fete care ulterior au fost constante ca fiind decedate. Remus Radoi este unul dintre interlopii care fost filmat in repetate randuir luptandu-se cu clnurile rivale din zona cu sabiile.

Revenind, Tudor Gheorghe a oferit un interviu interlopului (interlop care are de ani buniare o emisiune la un post local) in care a facut la randul sau o afirmatie controversata, spunand ironic ca nu il deranjeaza nevaccinati, insa pot muri in linite din partea acestuia.

Practic, putem spune ca astazi ca Tudor Gheorghe a urinat (metaforic, desigur) pe mormintele celor 2 fete rapite, abuzate si omorate in Caracal in urma cu 2 ani.

„Sunteți ușor întârziați, lumea a intrat așa cum a trebuit. Am avut în sală 72 de oameni care au prezentat documentele așa cum e necesar. Sunt vaccinat de două ori și mâine fac a treia. Care voi ceilalți? E treaba dumneavoastră. Dacă ați asculta cu eleganță știrile și vedeți raportul de la ATI. Eu nu cred decât în știință. Eu văd că țările care s-au vaccinat nu au oameni la ATI și nu mor.  Nu mă încurcă că nu vă vaccinați. Muriți în liniște”, a declarat Tudor Gheorghe.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -
DC360 We would like to show you notifications for the latest news and updates.
Dismiss
Allow Notifications