- Advertisement -
AcasăExternIn Iran "antidotul" contra coronavirus omoara aproape acelasi numar de oameni ca...

In Iran „antidotul” contra coronavirus omoara aproape acelasi numar de oameni ca insusi coronavirusul! Iranienii se sinucid mai nou accidental folosind alcoolul pe post de antidot contra coronavirsului! Aproape 200 de decese in cateva zile! 50.000 de litri de alcool, confiscat!

- Advertisement -

Iranieniii au descoperit de cateva zile un tratament „minune” care ii scapa de coronavirus. Daca in Romania in mediul online a crirculat zilele trecute poza cu un medic roman din SUA care ar fi recomandat bautul regulat al apei la 15 minute pentru a te face bine de cronavirus, in Iran de circa de 2 saptamani circula in mediul online un „antidot minune” contra coronavirsului, alcooolul insusi.

Mai exact, este recomandat bautul in exces al alcoolului drept remediu pentur coronavirus,. Dupa cum era de asteptat, rezultatul nu s-a lasat mult asteptat, pana in momnetul de fata circa 200 de oameni au dand coltul dupa ce au ascultat intocmai sfatul.

Serviciile iraniene de informații au confiscat 50.000 de litri de alcool în cursul unei operațiuni organizate în ultimele zile în provincia Fars.

„Din păcate, informațiile publicate pe rețele de socializare potrivit cărora alcoolul poate ține sub control coronavirusul au dus la apariția acestei situații”, a declarat directorul Centrului pentru Situații de Urgență din provincia Fars, Javad Muradiya.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -