VIDEO In urma incendiilor provocate de protestatarii violenti din SUA, un barbat a fost gasit carbonizat la cativa pasi de masina acestuia care fusese incendiata de protestatari! Sunt 5 zile de manifestari violente ale in SUA, protestatarii se bat si ataca inclusiv fortele de ordine

Protestatariii violenti din Statele Unite din ultimele 5 zile nu au lasat in urma “doar” sute de localuri si masini incendiate, ci au facut si o victima umana, asta in conditiile in care protestele respective sunt tocmai in numele unui negru abuzat si ucis de politie prin sufocare.

Se pare ca unul dintre miile de cocktail Molotov aruncate de protestatari a lovit o masina in care se afla un barbat. Acesta incercat sa iasa din masina si sa isi salveze viata, insa cadavrul sau a fost gasit carbonizat la cativa metri distanta de masina distrusa.

Intamplarea nefeircita a avut loc in Minneapolis, epicentrul protestelor violente din aceste 5 zile din SUA.

Reamintim ca de aproape o saptamana in SUA au loc proteste extrem de violente dupa ce un negru a fost ucis abuziv de politie. Drept “raspuns” la nedeprtate, sute de mii de protestatari din mai multe orase ale SUA reactioneaza in strada extrem de violent, acestia disturg si inendiaza aproape toate localurile si masinile parcate care le ies in cale si ataca fortele de ordine violent cu tot ce le vine la indemana.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *