Inca 114 persoane au murit joi din cauza coronavirusului si alte 411 persoane au fost infectate! Numarul deceselor a ajuns la 2236, 2144 dintre decese inregistrandu-se doar in provincia Hubei. Numarul infectilor a ajuns la 75.685

Numarul deceslor din cauza coronavirusului a ajuns la 2.236, adica aproape inca 250 de persoane au murit in ultimele 24 de ore, avand in vedere ca acum 2 zile numarul acestora trecea putin peste pragul de 2.000. Dintre aceste  2.365 de decese pana in acest moment, 2.144 au fost inregistrate in provincia Hubei. In ultimele 24 de ore inca 411 cazuri de infectie cu cornavirus au fost de asenenea raportate, numarul total de infectii ajungand la 75.685.

Reamintim ca pana pana in prezent aproape 40 de tari din lume a fost inregistrat cazuri de infectie cu coronavirus. Recent, de o saptamana, si Romania a trecut pe lista cu cetateni infectati cu virusul chinez dupa ce 2 romani au fost infectati la bordul navei de coraziera japoneze Diamond Princess. Majoritatea tarilor unde coronavisrul si-a facut simita prezenta sunt cele din Asia, dar sunt multe tari si din Europa, unde zilele trecute s-a inregistrat de asemenea si primul deces, un cetatean din Franta. Saptamana trecuta de asemena Africa a inregistrat primul caz de infectie cu cornavirus. Intre tarile cu cel mai mare numar de persoane infectate pana in prezent cu virisul chinez se numara Japonia.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *