Inca un deces raportat in Romania in urma cu cateva minute, numarul persoanelor decedate din cauza coronavirusului ajunge la 18! Este vorba despre o femeie de 76 de ani din Cluj care avea mai multe probeleme de sanatate, printre care diabet zaharat

Inca un deces cauzat de cronavirus s-a inregistrat in urma cu putin timp in Romania. Numarul total al persoanelor decedate ajunge la 18. Cea mai recenta victima este din Cluj, o femeie de 76 de ani.

Pana in acest moment cele mai multe decese pe teritoriul Romania sunt din Suceava (8), Bucuresti (2) si Craiova (2). Varstele victimelor variaza intre 52 si 80 de ani.

Prima persoana decedata avea varsta de 74 de ani si era din Craiova. Cea de a doua persoana decedata era din Bucuresti si avea 67 de ani. Cea de a treia persoana decedata avea 70 de ani si era din Piatra Neamt. A patra persoana, cea decedata azi, era din Suceava si avea 72 de ani. A cincea persoana decedata era tot din Suceva si avea 71 de ani. A sasea persoana decedata era din Arad si avea 64 de ani. Cea de a saptea persoana decedata avea varsta de 65 de ani si era din Bucuresti. Cea de a opta persoana decedata avea 70 de ani si era din Craiova. Victimele 9-10-11 erau toate din Saceava, o femeie de 71 de ani disi doi barbati de 59, respectiv 80 de ani. Cea de a 12-a perosana decedata era din Ialomita si avea 74 de ani. Cea de a 13-a persoana decedata era din Caras-Severin si avea varsta de 72 de ani. Cea de a 14-a presoana decedata era din Suceava si avea varsta de 52 de ani.Victimele 15-16-17, doua dintre acestea erau din Suceava, ambele femei in varsta de 70 de ani, iar o victima era din judetul Neamt, un barbat in varsta de 70 de ani. Cea de a 18-a persosana decedata avea 76 de ani si era din Cluj.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *