Inca un liberal infectat! Gheorghe Flutur, depistat cu coronavirus. Președintele Consiliului Județean Suceava a fost testat pozitiv: “Nu am avut nici un simptom, nu am nici azi. Am fost și rămân un om implicat. Uneori te costă”

Inca un libersal a fost testat poziitv cu cornavirus, e vorba de Gherighe Flutur, presedintele Consiliului Judetea Suceava. Acesta sustine ca si-a facut testul din propria intiativa fara sa aiba niciun simptom, asa cum sustine ca in continuare nu are. Flutur spune ca nu isi poate explica ce se intampla in Spitalul judetean Suceava unde zeci de cadre medicale au fodst depistate pozitiv, acesta sustinand ca a acordat suficienți bani spitalului Județean, despre care spune ca “are și dotări și bani”.

Ghoerghe Flutur este doar unul deja dintr-un lung sir de liberali infectati cu coronavirus. Primul liberal depistat cu cornavirus a fost senatorul Vergil Chitac, acum mai bine de doua saptamani, care a mai impartit virusul si altor trei membrii de partid, e vorba de Lucian Heiuș, deputat PNL, Florin Oancea, primarul Devei, și administratorul public Adrian David Nicolae. De asemenea, la inceptul saptamanii trecute inca un liberal era depistat pozitiv cu coronavirus, era vorba de deputatul PNL Mircea Banias.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *