Inca un site sanctionat de Guvern! E vorba de un site care ar apartine fostului parlamentar PSD Ninel Peia, candidat independent la prezidentialele din 2019, dat disparut timp de 24 de ore. Site-ul BPNews.ro va avea sters de un articol care promoveaza idei conspirative cu privire la coronavirus. Peia a fost exclus din PSD de Dragnea dupa ce sustinea ca vaccinele omoara bebelusii

Inca un site va fi sanctionat de Guvern in contextul siutatiei de urgenta in care Romanai se afla de mai binje de o saptamana. De data acesta este vorba despte site-ul de stiri “BPNews”. Site-ul va avea sters un articol care promioveaza idei conspirationiste cu privire la coronvirus.

Site-ul cu pricina ar apartine fostului paralemntar PSDS Ninel Peia, exclus in 2016 din partid pentru acelasi gen de derapaje, la acel moment sustinand faptul ca vaccinele ar fi imbolnavit bebelusii din Arges.

Ninel Peia a fost candidat indepndent la prezindetialele din 2019. Cu putin timp aintea primului tur de prezidnetiale, acesta a fost dat diasperu de presa din Romania, ulterior sotia a intervenit la Antena 3 asigurand opinia publica ca politicianul obinsuieste sa disapra foarte des si cu zielle de acasa, ceea ce s-a confrimat, politictanul fiind gasit in a doua zi.

Politicainul este cunoscut pentru opiniile sale extrem de consevatoare, acesta fiind asociat printre altele cu BOR sau Colatia pentru familie. La prezdientiale, printre lucruile pe care le propunea din postura de candidati era o influenta mai mare a bisericii in stat.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *