- Advertisement -
AcasăExternIncepe din nou? Cu economia in colaps, SUA achizitioneaza 105 milioane de...

Incepe din nou? Cu economia in colaps, SUA achizitioneaza 105 milioane de vaccinuri impotriva coronavirusului la pretul de 3,2 miliarde de dolari

- Advertisement -

Cu toate ca economia SUA este in colaps, dupa ce a distribuit Ucrainei arme de miliarde de dolari (in conditiile in care Ucraina devine ruine de la o zi la alta cu fiecare zi cu care razboiul este prelungit) adminsitratia democrata ahiztioneaza pe timp de criza nu mai putin de 105 milioane de vaccinuri impotriva coronavirusului la pretul de 3,2 miliarde dolari.

Livrările ar trebui să înceapă spre sfârşitul verii şi să continue pe durata lunilor următoare, au anunţat miercuri companiile Pfizer şi BioNTech. Acordul, semnat cu departamentele de Apărare şi de Sănătate, include şi opţiunea de a achiziţiona până la 300 de milioane de doze. „Administraţia Biden-Harris este hotărâtă să facă tot ce poate pentru a face vaccinurile să rămână gratuite şi accesibile pe scară largă pentru toţi americanii – şi acesta este un pas important prin care ne pregătim pentru această toamnă”, a declarat într-un comunicat secretarul de stat pentru Sănătate, Xavier Becerra.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -