- Advertisement -
AcasăExternInconstienta atinge noi cote. Un oficial european care doreste sa ramana sub...

Inconstienta atinge noi cote. Un oficial european care doreste sa ramana sub protectie anonimatului doreste ca tara sa trimita arme cu dispersie in Ucraina pentru a lovit direct teritoriul rus: „Bombele cu dispersie au devenit mai sofisticate, iar Occidentul trebuie să fie orientat spre viitor în sprijinul său pentru Kiev”

- Advertisement -

Inconstienta atinge noi si noi cote in razboiul Statelor Unite impotriva Rusiei de pe teritoriul Ucrainei, razboi care dureaza de aproape 1 an. Un oficial european care a dorit sa ramana sub protectia anonimatului a declarat ca doreste ca tara sa sa trimita in Ucraina bombe cu dispersie cu care sa fie lovit teritoriul Rusiei, asta in conditile in care Rusia a avertizat de nenumarate ori ca utilizarea unor astfel de bobme impotriva sa va veni cu un raspund pe masura.

Oficialul european care a dorit sa raman sub anonimatului, a declarat ca aceste bombe extrem de periculaose au devenit „mai sofisticate” si trebuie folosite pentru a sprijini Kievul.

Bombele cu dispersie (BASM) sunt alcatuite dintr-un container, asemanator unui obuz, care contine proiectile explozive de dimensiuni mai mici, numite submunitii. Cu o precizie foarte redusa, ele pot lovi foarte multi civili.

Utilizarea si transferul lor sunt interzise de Convenţia de la Oslo din 2008, semnata de o mare parte a tarilor occidentale.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -