- Advertisement -
AcasăNoutati interneIngrid Mocanu despre Romanika: Dupa ce Guvernul Romaniei s-a pronuntat ca este...

Ingrid Mocanu despre Romanika: Dupa ce Guvernul Romaniei s-a pronuntat ca este printre primele pentru aderarea Suediei la Schengen, Guvernul Suediei a decis sa nu sprijine aderarea Romaniei la Schengen. Ungaria, care este o „dictatură”, desigur, și care este și în Schengen, și în NATO și în OECD și are și vize SUA nici acum nu a votat în Parlament aderarea Suediei

- Advertisement -

Avocata Ingrid Mocanu semnaleaza pe pagina sa de facebook o situatie tipica Romnaiei. Dupa ce Romania fost printre primele tari care s-a pronuntat in favoarea aderarii Suediei la NATO, Parlamnetul din Suedia, mai precis opozitia social democrata, adica fix progreistii care au primit in Suedia nu mai putin de 2 milioane de imigranti ilegali din Africa si Orientul Mijlociu, au votat impotiva aderarii Romaniei la Schengen. In mod ironic, dupa ce si-au islamizat tara invocand faptul ca „Romania nu are granite sigure”, Ingrid Mocanu atrage atentia ca spre deosebire de colonia numita Romania, Ungaria nu a votat pana la acesta ora aderarea Suediei la NATO.

„Guvernul suedez „nu are sprijin” în parlament pentru a vota intrarea României în Schengen.
Bine că am fost noi slugi supuse și am votat printre primii (încă din 21 iulie, în vacanță parlamentară) intrarea Suediei în NATO.
Milogi am fost, milogi murim…
Altfel, avem diplomație și plătim „diplomați”… din ăia cu vile de zeci de camere prin SUA și de nivel Deripaska (cu 6500 lire pe lună chirie) prin Marea Britanie
PS – România are 7 (ȘAPTE) secretari de stat la externe și un subsecretar de stat… prin comparație, în Franța sunt doar 4 (PATRU) demnitari (un ministru și 3 secretari de stat) … să fie primiți! 
PPS – Ungaria, care este o „dictatură”, desigur, și care este și în Schengen, și în NATO și în OECD și are și vize SUA nici acum nu a votat în parlament aderarea Suediei (și e bine-merci)”, scrie Ingrid Mocanu pe Facebook.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -