- Advertisement -
AcasăPoliticaInteresul National ne anunta ca il sustine pe Ciuca. Motivul? Gabriel Oprea:...

Interesul National ne anunta ca il sustine pe Ciuca. Motivul? Gabriel Oprea: Il cunosc de multa vreme, este un militar adevarat. Cred ca daca primul-ministru nu era un militar, pensiile militare ar fi fost grav afectate

- Advertisement -

Interesul National ne anunta periodic deja ca il sustine pe Nicolae Ciuca in functia de premier. De acesta data, generalul de hartie cu 4 stele isi da insa pe fata si interesele pentru care il sustine cu atat ardosare pe actualul premier, pensiile speciale.

“Nicolae Ciuca este cel mai potrivit premier pentru Romania astazi, cand traversam aceasta perioada de criza. Este bine ca acum primul-ministru este un militar. Sunt convins ca pentru militari si pentru toti cei din domeniul de securitate nationala, cea mai buna varianta de sef al Executivului este un om provenit din Armata, in contextul framantarilor politice actuale.

Il cunosc de multa vreme, este un militar adevarat, cu o pregatire excelenta si o experienta profesionala pe masura. Ca ministru al apararii, apoi ca vicepremier pentru securitate nationala, dar si ca presedinte al UMPMV, l-am sustinut la conducerea fortelor terestre, a statului major general, i-am acordat sprijinul Asociatiei noastre, pentru functia de premier, inclusiv public, in momente dificile pentru acesta, din punct de vedere politic si profesional.

Il sustinem in continuare si avem incredere in domnia-sa, ca un om pe care il cunoastem vertical si drept, precum si ca militar.

Cred ca daca primul-ministru nu era un militar, pensiile militare ar fi fost grav afectate. Am convingerea ca generalul Ciuca se va bate pentru drepturile celor din randul carora provine si se va bate pentru ca Romania sa depaseasca aceasta criza cu bine.

Imi asum aceste declaratii si sunt convins ca generalul Ciuca nu-si va dezamagi colegii militari, politisti sau din alte structuri de securitate nationala si nu-si va dezamagi poporul.

Ii indemn pe toti cei care poarta sau au purtat haina militara sa fie alaturi de premierul Ciuca, sa-i acorde votul de incredere si sunt sigur ca generalul va dovedi ca este cel mai bun pentru aceasta functie” tranmsite Interesul National.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -