- Advertisement -
Acasă Politica Ioana Mihaila: Comisia a analizat datele de la spitale și au detectat...

Ioana Mihaila: Comisia a analizat datele de la spitale și au detectat diferențe de pană la 500 de persoane decedate de COVID pe spital intre cele doua platforme. Spitalele recunosc ca nu au raportat toti mortii

- Advertisement -

Ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, a declarat joi dimineata, ca exista diferente de pana la 500 de cazuri raportate pe spital. Acesta a spus ca datele in acest sens vin de la Comisia a analizat datele de la spitale. Minsitrul a sustinut ca chiar spitalele recunosc ca nu au raportat toti mortii de COVID.

„Comisia a analizat datele de la spitale și au detectat diferențe de până la 500 de cazuri raportate pe spital între cele două platforme. Cauze: organizarea raportării variază, unele spitale recunosc neraportarea la DSP din diverse cauze, există un nivel de cunoaștere redus și confuzii privind procesul de raportare.

Diferenţe de raportare de până la 500 de cazuri la unele spitale

Spitalele recunosc că nu au raportat toţi morţii.

Comisia recomandă un proces de actualizare a deceselor din Corona-forms şi am cerut DSP-urilor clarificări referitoare la diferenţele de raportare”, a mai spus ministrul Ioana Mihăilă.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here