- Advertisement -
Acasă Politica Ioana Mihaila: Ieri au fost vaccinate peste 100.000 de persoane! Este un...

Ioana Mihaila: Ieri au fost vaccinate peste 100.000 de persoane! Este un ritm pe care am dorit sa-l atingem, dorim sa-l mentinem si, de ce nu, dorim sa-l depasim!

- Advertisement -

Ministrul Sanatatii, Ioana Mihaila, a declarat vineri dimineata, dupa ce ieri a fost atins pragul de 100.000 de persoane vaccinate, ca acesta este un ritm pe care autoritatile doresc sa il mentina si chiar sa il depaseasca.

”Vestea bună este că ieri u fost un pic peste 100.000 de persoane vaccinate. Acesta este un ritm pe care am dorit să-l atingem, dorim să-l menţinem şi, de ce nu, dorim să-l depăşim. Acest ritm susţinut de vaccinare a fost atins prin forturi combinate ale personalului medical, căruia ţin să-i mulţimesc că, după acest efort pe care l-a depus în spitale, continuă să facă eforturi şi să vină să vaccineze, este rezultatul dorinţei voastre de a veni să vă vaccinaţi şi în colaborare cu autorităţile locale acum sunt din ce în ce mai multe posibilităţi de vaccinare”, a declarat, vineri, la Timişoara, Ioana Mihăilă.

Ministrul Sănătății  apreciat că există toate ”premisele care ne arată că ritmul de vaccinare poate fi susţinut şi crescut şi cu ajutorul lui vom putem reveni la viaţa de dinainte de pandemie cât de curând”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here