- Advertisement -
Acasă Politica Ioana Mihaila: S-ar putea ca nicodată să nu ştim câte persoane au...

Ioana Mihaila: S-ar putea ca nicodată să nu ştim câte persoane au decedat de COVID în această pandemie. Fie că nu au fost raportate corect, fie că nu au fost înregistrate corect, fie că nici măcar nu au fost diagnosticate

- Advertisement -

Dupa ce fostul ministru la Sanatatii, Vlad Voiculescu, a dezvaluit pe ultima suta de metri faptul ca are suspiciuni legate de numarul real de persoane decedate din cauza coronavirusului, actualul minsitru al Sanatatii, Ioana Mihila, a declarat ca s-ar putea ca niciodata sa nu se stie cate persoane au decedat cu adevarat de COVID in Romania, enumerand o serie de posible cauze care ar putea duce la acest lucru: „fie ca nu au fost raportate corect, fie ca nu au fost inregistrate corect, fie ca nici macar nu au fost diagnosticate”.

M-aş feri să spun că se adaugă morţi, sau că se scad morţi sau că se ascund morţi. Concluziile pe care le avem ca urmare a raportului preliminar arată că, în diferite baze de date, prin diferite metode de raportare, s-au obţinut rezultate diferite. S-ar putea ca niciuna dintre ele să nu ne dea un rezultat exact, aşa cum s-ar putea ca nicodată să nu ştim câte persoane au decedat de COVID în această pandemie. Fie că nu au fost raportate corect, fie că nu au fost înregistrate corect, fie că nici măcar nu au fost diagnosticate”.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here