Acasă Noutati interne Ioana Nastase: Ilie Nastase m-a agresat lovindu-ma cu o ploaie de palme!...

Ioana Nastase: Ilie Nastase m-a agresat lovindu-ma cu o ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea. Tind spre divorţ

Sotia fostului tenismen Ilie Nastase, a facut noi declaratii referitoare la agresiuea fizica asupra sa din urma cu aproape saptamana venitea din partea fostului sportiv. Acesta a declarat jurnalistilor de la Click ca odata ajunsi acasa amndoi din oras unde luasera masa impreuna, din senin, fostul tenismen a inceput sa o agreseze, lovind-o de mai multe ori cu palma. Acesta precizat junralistilor ca foloseste termni decenti pentru a descire agresiunea de vineri seara. Ioana Nastase a declarat ca tinde spre divort.

  • „Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie, apoi ne-am întors în Stejarii. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă. Am ajuns acasă şi… am rămas şocată. O ploaie de palme! Folosesc aceşti termeni ca să păstrez cât de cât decenţa. Nu mi s-a întâmplat aşa ceva în viaţa mea.
  • Pentru că nu ştiam dacă mai ies vie, am chemat poliţia. Am ieşit pe uşă, m-am urcat în maşină şi am plecat direct spre Constanţa. Eu nu i-am dat lui nici un motiv pentru acest comportament, însă pot să spun că este un om extrem de influenţat. Sunt anumite persoane care au influenţă asupra lui, iar aici nu vorbesc de prieteni, pentru că prietenii lui mă respectă. Prefer să tac, nu zic mai multe. Dar nu i-am dat motive să se comporte aşa.
  • Tind spre divorţ. Voi vedea perioada următoare ce voi face clar. Deocamdată încerc să mă liniştesc”, a spus soția lui Ilie Năstase

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here