Acasă Justitie Iohannis intrebat ce parere are despre justitie dupa felul in care au...

Iohannis intrebat ce parere are despre justitie dupa felul in care au fost judecate dosarul Revolutiei si al Mineriadei: „Increderea mea în justiția romana este nezdrucinata”

Presedintele Klaus Iohannsi a fost intrebat ce aprere are despre justitie romana avand in vedere faptulca dosare precum, Revolutia si Mineriada nu au fost solutionate. Iohannis a spus ca raspuns ca increderea sa in justitie ramane „nezdruncinata”, asta desi spune ca este nemultumit de unele dosare de la care a spus ca asteapta o rezvolvare la fel ca toti ceilalti romani.

„A fost o situație excepțională… Poate credeți că mă aflu tot în campanie electorală, dar a fost o situație creată de PSD. În ultimele luni de mandat parlamentul nu a mai funcționat. Parlamentul care trebuia să modifice această lege nu a făcut-o. Cineva trebuia să o facă. Atunci, după multe discuții de constituționalitate, Guvernul a adoptat această OUG în mod corect. Acum, cu un nou Parlament, nu vor mai exista astfel de excepții. Le-am subliniat acest lucru tot timpul. Nu se vor mai găsi justificări. Promit că nu vor mai fi OUG în domeniul Justției”, a declarat Klaus Iohannis.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here