Acasă Politica Iohannis: Masura inghetarii salariilor mi se pare una justa. Suntem in plina...

Iohannis: Masura inghetarii salariilor mi se pare una justa. Suntem in plina pandemie, suntem in criza economica. Asta este. Nu vorbim de austeritate, nu se taie salarii, nu se taie pensii

Presedintele Klaus Iohannsi a declarat marti seara de la Palatul Cotroceni ca i se pare o masura justa inghetarea salariilor avand in vedere actualul context. Acesta a declarat junralistilor ca Romania e „in plina pandemiei si criza economica”. Pe de alta parte, presedintele chiar a a privit chiart si partea plina a paharului, daca putem spune asa, mentioand junralistilor ca nu se vor taia oensii si nici salarii.

„Masura inghetarii salariilor mi se pare una justa. Suntem in plina pandemie, suntem in criza economica, suntem in faza in care incercam prin vaccinare si restrictii sa terminam epidemia la noi. Trebuie sa fim constienti ca economia a suferit, s-a contractat, concluzia este ca sunt mai putini bani la buget, concluzia este nu poate fi vorba de marirea unor lefuri bugetare pana nu iesim din criza. Nu vorbim de austeritate, pentru ca nu se taie salarii, nu se taie pensii. Asta este. Ca sunt multi nemultumiti, si asta pot sa inteleg. Lucrurile trebuie vazute asa cum sunt, salariile, pensiile vor putea sa creasca iarasi asa cum iesim din criza economica si sunt convins ca anul acesta vom iesi din criza”, a declarat Klaus Iohannis.

 

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here