- Advertisement -
Acasă Politica Iohannis: Sistemul românesc de învățământ are nevoie de foarte mulți bani. Dacă...

Iohannis: Sistemul românesc de învățământ are nevoie de foarte mulți bani. Dacă ne gândim doar la siguranța elevilor, este nevoie, deci, și aici de foarte multe investiții, pentru a nu avea incendii, pentru a nu avea accidente în școli!

- Advertisement -

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit cateva minute miercuri seara de la Palatul Cotroceni legat de noul buget al coalitiei de guvernare PNL-USR-UDMR pentru anul 2021. Acesta a declarat ca sistemul de educatie are nevoie de foarte multi bani, in primul rand pentru modernizeaza unitatilor de invatamant, dand exemplu investiilor care trebuei sa maerga pentru scoli pentru a preveni incendiile si accidentele.

„Un subiect care a mai fost menționat, l-am prezentat chiar eu acum câteva zile – trebuie să investim în școli. Sistemul românesc de învățământ are nevoie de foarte mulți bani. Dacă ne gândim doar la siguranța elevilor, este nevoie, deci, și aici de foarte multe investiții, pentru a nu avea incendii, pentru a nu avea accidente în școli, pentru a avea școli autorizate, pentru a avea elemente simple: să eliminăm încălzirea pe lemne, să eliminăm toaletele din spatele curților și așa mai departe. Pe de altă parte, avem nevoie de materiale didactice moderne, avem nevoie de școli noi, avem nevoie de școli verzi, școli care sunt exemple pentru alții cum putem să ne implicăm pentru mediu.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here