Acasă Justitie Ion Stelian s-a razgandit: În urma analizei pe care am făcut-o cu...

Ion Stelian s-a razgandit: În urma analizei pe care am făcut-o cu privire la subiectul vârstei de pensionare a magistraţilor, am ajuns la concluzia că nu este oportună creşterea vârstei de pensionare a acestora, însă voi propune abrogarea textului de lege adoptat în anul 2018 referitor la pensionarea anticipată”

Ministrul Justieiei, Stelian Ion, s-a razgandit cu privire la subiectul cresterii varstei de pensinare a magistratilor. Daca la sfaristul saptamanii trecute, ministrul anaunta ca este prioritara cresterea varstei de pensioare a acestora avand in vedere ca sunt magistrati care ies si la 46 de ani la pensiie, astazi ministrul a anuntat ca in urma analizei facute cu privire la subiectul varstei de pensionare a magistratilor, ca a tras concluzia ca in prezent nu este oportuna cresterea varstei de pasnionare, dar va propune in schimb aborgarea textului de lege adoptat in vremea guvernarii PSD in anul 2018 referitor la pensioanrea anticipata. Acesta spus ca prioritatea pe termen mediu va fi aceea de a găsi soluţii pentru încurajarea oamenilor să rămână de bunăvoie în sistem”.

„În urma analizei pe care am făcut-o cu privire la subiectul vârstei de pensionare a magistraţilor, am ajuns la concluzia că nu este oportună creşterea vârstei de pensionare a acestora, însă voi propune abrogarea textului de lege adoptat în anul 2018 referitor la pensionarea anticipată”, arată ministrul Justiţiei, într-un comunicat de presă transmis joi.

„Prioritatea pe termen mediu va fi aceea de a găsi soluţii pentru încurajarea oamenilor să rămână de bunăvoie în sistem, să contribuie cu experienţa lor la îmbunătăţirea calităţii actului de justiţie şi să se simtă pe deplin apreciaţi pentru munca pe care o depun”, spune Stelian Ion.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

1 COMENTARIU

  1. Băi nesimțitule ești ca restul !! Cum măsa să iasă la pensie la 48 de ani ? Noi muncim pentru a ține hahalerele astea in spate pe pensii cât toate zilele ??? Nu vă este rușine ? Cine naiba sa mai voteze usr ???

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here