- Advertisement -
Acasă Noutati interne Ion Tiriac: "Către soțul doamnei Williams, am citit mesajul postat de dumneavoastră...

Ion Tiriac: „Către soțul doamnei Williams, am citit mesajul postat de dumneavoastră pe Twitter cu dezgust și refuzând să cred că este adevărat ce ați scris! Având calitatea de soț al doamnei Williams, nu vă mai puteți reprezenta doar propriile opinii în sport, ci și pe cele ale soției dumneavoastră! Ar fi rușinos să aduceți o imagine greșită asupra moștenirii pe care o lasă soția dumneavoastră în urmă prin tweet-uri scrise fără argumente!”

- Advertisement -

Fostul tenismen Ion Tiriac, a reactionat dupa ce familia vesnic ranita, sotii Williams, l-a atacat din nou pe acesta dupa meciul cu Simona Halep de marti dimineata. Ion Tiriac incepe prin a tranmiste faptul ca a citit cu dezgust mesajul postat de catre sotul tenismenei pe Twitter la adresa lui. Tiriac transmite sotului acesteia ca prin mesajele postat pe retele de socialziare in care il ataca fara argumente, aduce o imagine gresista asurpa Serenei. Tenismenul spune ca prin mesajele postate pe Twitter, sotul sportivei vorbeste de fapt in numele ei.

„Către soțul doamnei Williams,

Am citit mesajul postat de dumneavoastră pe Twitter cu dezgust și refuzând să cred că este adevărat ce ați scris.

Numele Țiriac are o tradiție de 70 de ani în lumea sportului și domnul la care vă referiți a scris câteva capitole importante care au contribuit la cartea tenisului în aceste decenii. De la jucător, la antrenor, la manager, la promotor de turnee, persoana respectată despre care vorbiți de rău cu acești termeni degradanți a fost și încă este, la vârsta de 82 de ani, unul dintre cei mai vocali susținători ai acestui sport.

Respectul pe care el (Ion Țiriac) îl are pentru doamna Williams este uriaș, așa cum ar trebui să fie. Ea este și va rămâne în istorie ca una dintre cele 20-25 jucătoare de top care și-au adus contribuția mult pentru acest sport. Ea are o personalitate care a deschis multe uși pentru generațiile tinere de atleți, în toate domeniile sportului și toate aspectele sociale ale vieții. Pentru asta, îi suntem foarte recunoscători.

Domnule Williams, singurul motiv pentru care vă răspund la acest mesaj, care nu era necesar, este că cuvintele sunt ușor folosite și interpretate greșit în lumea din ziua de azi, prin intermediul mai multor rețele sociale.

Exprimarea liberă nu ar trebui să fie înlocuită cu vorbe urâte.

Din punctul meu umil de vedere, amintesc un citat celebru: `O putere uriașă aduce de la sine o responsabilitate uriașă`. Având calitatea de soț al doamnei Williams, nu vă mai puteți reprezenta doar propriile opinii în sport, ci și pe cele ale soției dumneavoastră. Ar fi rușinos să aduceți o imagine greșită asupra moștenirii pe care o lasă soția dumneavoastră în urmă prin tweet-uri scrise fără argumente.

Sper ca aceste câteva propoziții să aducă puțină înțelepciune în viitoarele declarații greșite pe care urmează să le faceți și poate să aducă puțin respect pentru un om care a plecat de la zero și care iubește acest sport și a contribuit toată viața pentru el.

Felicitări pentru Serena, care a câștigat pe merit! Sper să meargă mai departe și să continue să scrie istorie în cariera sa minunată!”, se arată în reacția familiei Țiriac.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here