- Advertisement -
AcasăPoliticaIonel Danca cere demisia Guvernului: Bomba scumpirilor la energie a explodat! Încep...

Ionel Danca cere demisia Guvernului: Bomba scumpirilor la energie a explodat! Încep să vină facturile la gaze si energie electrică din februarie. Este un eșec de proporții și un dezastru național al Guvernului PSD – PNL, condus de Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu. Unde este președintele Klaus Iohannis care îi ține în funcție pe acești incompetenți? uvernul condus de Ciolacu și Ciucă, la ordinul președintelui Iohannis, trebuie să-și dea demisia de urgență!

- Advertisement -

Fostul purtator de cuvant al Guvernului Orban, in prezent membru „Forta „Dreptei”, Ionel Danca ,cere demsia Guvernului condus de Ciuca, despre care spune ca se face principalul vinovat in criza facutilor uriase. Acesta spune ca o vina egala o are si presedintele Iohannis despre care spune ca este cel care ii tine in functiie pe cei responsabili din Executivul.

Postarea integrala a lui Ionel Danca:

Bomba scumpirilor la energie a explodat! Încep să vină facturile la gaze si energie electrică din februarie. Este un eșec de proporții și un dezastru național al Guvernului PSD – PNL, condus de Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu.Pentru un consum mediu lunar de cca. 300 mc în luna ianuarie, factura primită în luna februarie, este de aproape 1000 Lei!!! Este o factură de două ori mai mare decât în aceeași lună a anului trecut și de trei ori mai mare decât în februarie 2020!!!Unde este plafonarea, unde sunt compensările, ce s-a întâmplat cu regularizarea pentru lunile noiembrie – ianuarie, promise de Ciolacu, Ciucă, Cîțu, Virgil Popescu și alții? Unde este președintele Klaus Iohannis care îi ține în funcție pe acești incompetenți?Soluția este simplă! Opriți jaful din facturile românilor. Dați jos taxele exorbitante pe care le încasează statul pentru cheltuieli nesăbuite și pomeni electorale și folosiți profiturile nesimțite ale producătorilor de energie, deținuți de stat, pentru compensarea prețurilor!Trebuie doar ca majoritatea PSD – PNL să adopte proiectul de Lege pentru reducerea prețurilor la energie, inițiat împreună cu colegii parlamentari din Forța Dreptei, și facturile se vor reduce imediat prin reducerea TVA la 5%, eliminarea accizelor, a certificatelor verzi și a taxei de cogenerare, plus o aplicare corectă a mecanismului de compensare pentru toți consumatorii și pentru toată perioada noiembrie – martie.Și nici vorbă de povestea cu liberalizarea pentru că facturile la gazele naturale primite în această lună sunt de două ori mai mari decât în luna februarie a anului trecut când piața era liberalizată de mai bine de jumătate de an.Nu mai există nicio scuză. Guvernul condus de Ciolacu și Ciucă, la ordinul președintelui Iohannis, trebuie să-și dea demisia de urgență. Guvernul PSD – PNL nu este în stare și nu vrea să rezolve problema facturilor la energie și nu mai poate continua în funcție. Orice zi în plus cu Guvernul PSD – PNL este un atac la nivelul de trai al românilor!”, a scris Ionel Dancă pe Facebook.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -