Acasă Politica Ipocrizia la ea acasa! Dupa ce turcii au luat foc cand Coltescu...

Ipocrizia la ea acasa! Dupa ce turcii au luat foc cand Coltescu l-a numit „negru” pe un jucator de fotbal negru, un prezentator turc de emisiuni sportive s-a suparat pe Sumudica si a zis ca e tigan: „Antrenorul ăsta e plin de figuri, joacă teatru. Nu am mai văzut aşa ceva, unde se crede? Se comportă ca un ţigan, e un ţigan. Dar cum să-i spun altfel, să-l numesc cerşetor?”

Ipocrizia la ea acasa. Cam asa poate fi descrisa situatia data. Dupa ce in urma cu o luna, turcii sa dadeau loviti de soarta si parea ca boala psihica a corectitudinii politice a ajuns si la ei, cand Coltescu l-a numit „negru” pe un jucator negru de fotbal dintr-o echipa turca, iar turcii au iesti de pe teren ” raniti” si „oripilati” de cuvintele arbitrului roman, ieri un comentator sportiv din Turcia l-a numit pe Sumudica tigan.

„Antrenorul ăsta e plin de figuri, joacă teatru. Nu am mai văzut aşa ceva, unde se crede? Se comportă ca un ţigan, e un ţigan. Dar cum să-i spun altfel, să-l numesc cerşetor?”, a spus comentatorul turc.

Ne asteptam ca progresistii de la CNCD sa il invete minte pe comentatorul sportiv care si-a permis sa utilezeze apelaltivul tigan in loc de rrom, asa cum i-a revendicat FSN-istiul Petre Roman pe tigani imediat dupa Revolutie.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here