Irina si Valentin Dragnea, in vizita la nea Liviu la Rahova! Cei doi au ajuns în această după amiază la Penitenciar unde au stat 30 de minute! Fostul lider PSD a primit Tetris ”Brick Game 9999”

Liviu Dragnea a fost vizitat, sâmbătă după-amiază, de către iubita sa, Irina Tănase care a venit la Rahova alături de fiul fostului lider PSD, Valentin.

Cei doi i-au adus lui Liviu Dragnea un joc Tetris ”Brick Game 9999”, joc care făcea furori în anii 90, odată cu apariția jocurilor electronice de mână. Acum un asemenea joc poate fi cumpărat cu 10-15 lei. Numărul de pe cutie se referă al numărul de jocuri disponibile de pe dispozitiv.

Tetris-ul a fost inventat de un programator sovietic, Alexei Leonidovici Pajitnov, în anul 1984. Succesul jocului a fost determinat, printre altele, că un utilizator experimentat putea să joace pe termen nedefinit. 

Citește și https://dc360.ro/foto-video-mesaje-impotriva-lui-iohannis-si-a-minoritatilor-sexuale-la-mitingul-noii-drepte-steagul-comunitatii-lgbtq-a-fost-calcat-in-picioare/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.