Acasă Noutati interne Irina Tanase despre dosarul in care a fost chemat Dragnea la DNA...

Irina Tanase despre dosarul in care a fost chemat Dragnea la DNA azi: „Nu e nimic ieșit din comun în invitația făcută pentru liderii partidului de guvernământ în parteneriat strategic cu SUA. Nu este o chestie neobișnuită să primească invitații acolo. Probabil că și liderii Coaliției actuale vor primi astfel de invitații”

Irina Tanase a declarat joi seara la Realitatea tv, referitor la dosarul in care a fost chemat Liviu Dragnea la DNA, ca nu vede motivul pentru care este anchetat fostul lider PSD deoarece acesta a fost invitat alaturi de premierul in functie de la acel moment , Sorin Grindeanu, de adminsitratia nou ventia la putere in SUA la acel moemnt in 2017 (adiministratia republicana Donald Trump) pentru a participa la ceremonia de inagurare a liui Donald Trump. Irina Tnase a spus cea cel mai probabil, si actuala coalitie aflata la guvernare va primi astfel de invitatii.

„Noi în mod oficial nu știm nimic. E prima oară când este chemat. Avocata sa, Flavia Teodosiu a cerut să i se pună la dispoziție noul dosar. (Noi) nu am avut contact cu acest dosar”, a declarat Irina Tănase.

„Nu e nimic ieșit din comun în invitația făcută pentru liderii partidului de guvernământ în parteneriat strategic cu SUA. Nu este o chestie neobișnuită să primească invitații acolo. Probabil că și liderii Coaliției actuale vor primi astfel de invitații. Bineînțeles că speculații se pot face, dar de la speculație până la mai mult… e cale lungă. Este o exagerare”, a mai adăugat Irina Tănase.

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here