Acasă Uncategorized Irina Tanase face dezvaluiri despre audierea lui Dragnea de la DNA: “Au...

Irina Tanase face dezvaluiri despre audierea lui Dragnea de la DNA: “Au fost audiați foarte mulți oameni și cei de la Parlament care s-au ocupat de deplasare! Au fost audiați domnul Grindeanu și domnul Meleșcanu! Când am fost azi la Liviu, după audiere, mi-a spus că el este scârbit!”

Irina Tnase a oferitjoi seara mai multe detalii despre audierea liderului PSD Liviu Dragnea de azi de la DNA. Acesta a spus ca nu daor Dragnea a fost adiuiat, ci mai multi parlamentari care s-au ocupat de deplasare, inclusiv politicieni foarte cunosacuti, culminand cu fostul premier Sorin Grindeanu, care l-a si insotit pe Dragnea in Statele Unite la investirea presedintelui Doanld Trump in urma cu 4 ani de zile, dar si Teodor Melescanu, care si-a anuntat iesirea din politica la sfaristul anului trecut. Irina Tanase ofera si ceva detalii mai personale, in sensul ca a povestit ca l-a vizitat pe Liviu Dragnea azi dupa audieri la Rahova, iar acestuia i-a destanuit Irinei ca “este scarbit”.

A primit ieri o citație să se prezinte la DNA. Atâta i s-a comunicat, să se prezinte în calitate de suspect. Au fost audiați foarte mulți oameni și cei de la Parlament care s-au ocupat de deplasare. Au fost audiați domnul Grindeanu și domnul Meleșcanu.

Rechizitoriul e făcut pe suspiciune rezonabilă. Din momentul în care a ajuns invitația, a urmat toți pașii legali. În dosar e vorba de 2 vizite, una cu domnul Trump și de una care nu s-a mai efectuat.

O să primim și noi dosarul și o să vedem. Liviu a primit invitații din SUA și înainte de această deplasare. Traficul de influență ar fi fost făcut pentru a doua vizită care nu a mai avut loc.

Când am fost azi la el, după audiere, mi-a spus că el este scârbit. Probabil că procurorii ar trebui să se ocupe de marea corupție și nu de vizita lui în SUA. Atât timp cât dosarul este din 2018 și tu vii în 2021 să mă întrebi? Domnul Sorin Grindeanu de ce nu este acuzat în acest dosar?

A reușit săptămâna aceasta și i s-au făcut RMN-urile. nu i s-a comunicat nimic în legătură cu rezultatele. Până acum nu știm despre aceste RMN-uri. Nu știm dacă o să-l cheme cine să-i spună ceva. A avut comisia de muncă luni că nu poate fi dus pentru că trebuie să i se facă RMN.

Vreau să vă spun că în sistemul ANP nu există un medic de medicina muncii care să poată stabili dacă îi afectează capacitatea de a munci”, a spus Irina Tănase.

 

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here