- Advertisement -
AcasăPoliticaIroania sortii. O orhidee din Singapore va purta numele ficusului de la...

Iroania sortii. O orhidee din Singapore va purta numele ficusului de la Cotroceni. Iohannis si Carmen vor primi pe la Singapore un hibrid de orhidee, numit in cinstea lor

- Advertisement -

Daca pana acum una dintre cele mai raspandite porecle ale presedintelui in functie al tarii facea referire la o planta, ironia sortii face de data aceasta o planta sa poarte numele ficusului german aflat de 9 ani la Cotroceni.

Concret, la data de 10 martie 2023, presedintele Iohannis va fi primit Primirea de catre Președintele Republicii Singapore, Halimah Yacob, la Palatul Prezidential Istana, intr-o vizita oficial care urmeaza sa aiba loc pana pe data de 12 martie. Vizita de Stat coincide cu împlinirea a 55 de ani de la stabilirea relatiilor diplomatice dintre Singapore si Romania.

Iohannis va avea de asemenea o intalnire cu premierul Lee Hsien Loong. Presedintele Iohannis si Prima Doamna, Carmen Iohannis, vor primi pe parcursul vizitei un nou hibrid de orhidee, numit in cinstea lor. Ei vor fi, de asemenea, gazduiti la un banchet de stat de catre presedintele Halimah si dl Mohamed Abdullah Alhabshee.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -