Isus negru, noua placa stricata a corectitudinii politice. Liderul Bisericii Anglicane cere bisercilor din intreaga lume sa reconsidere reprezentarile cu imaginea lui Isus alb. Saptamana trecuta, activistul de extrema stanga Shaun King cerea si el saptaman trecuta ca Iasus sa fie negru

Liderul Biserciii Anglicane Justin Welby propune bisercilor din intreaga lume, in contextul miscarii coordonate “Black lives mattter”, sa reconsdiere reprezentarile cu imaginea lui Isus Hristos alb, asa cum este de peste 2.000 de ani. Acesta cere bisericilor şi să-şi recunoască propriile “erori şi eşecuri istorice în materie de inegalităţi”

Nu este singura persoana publica care vine cu o asemena idee, reamintim ca saptamana trecuta si activsul de extrema stanga Shaun King cerea acelasi lucru, sustiand ca Isus alb “este un semn al suprematiei albe”. Referitor la Shaun King, acesta este un tanar alb, dezichilibrat mintal, care sustine insa despre sine ca este nergu, acesta fiind ani intregi si lider al “Black lives mattter” pana cand tocmai din cauza culorii sale albe a fost “detronat”.

Shaun King este intens sustinut de mass media de proapganda de extrema astanga din SUA, fiind un invitat des de altfel al postului de stiri CNN, care poate fi considerat fara nicun dubiu postul de casa al Paritdului Democrat din SUA.

Related Posts

  1. Fereasca Dumnezeu ! S-a tâmpit omenirea definitiv ? Conteaza cum era Isus ? Conteaza prostia in care am ajuns sa traim !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *