- Advertisement -
AcasăExternItalienii, petitie pentru interzicerea intrarii in direct a lui Zelenski la festivalul...

Italienii, petitie pentru interzicerea intrarii in direct a lui Zelenski la festivalul de la Sanremo: „Razboiul din Ucraina este de asmenea rezultatul represiunii brutale desfasurate de Kiev ani de zile impotriva populatiei ruse din estul Ucrainei, unde siute de mii de rusi au fost multilati si ucisi”

- Advertisement -

Slavitul presedinte al Ucrianei de catre Statele Unite, tarile terte si presa maisntram subjugata, nu este atat de popular in randul oamenilor obisnuiti. Italienii considera grotesc si imoral ca Zelenski, aflat in razboi in propria tara, sa defileze intr-un spectacol continuu de prost gust promovat de mass media si sa intre in direct la diverse evenimente mondene.

In acest sens, o petitie pentru interizcerea intrarii in direct prin legatura video la festivalul de la Sanremo a inceput sa fie semnata de catre italieni.

initiatorii petitiei spun ca razboiul din Ucraina este de asmenea rezultatul represiunii brutale desfasurate de Kiev ani de zile impotriva populatiei ruse din estul Ucrainei, unde siute de mii de rusi au fost multilati si ucisi.

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -