Iulian Bulai (USR): Dictaturile nu se instalează mereu peste noapte, ci pas cu pas. Azi exemplul abuzului de la Topoloveni. Jandarmeria, cu buget de război pe 2019, este părtașă

Scandal la Topoloveni la vizita lui Liviu Dragnea. Protestarii care îl așteptau pe șeful PSD au fost săltați de jandarmi și duși la secție înainte să apuce să spună ceva.

Micul oraș din Argeș a fost împânzit de forțe de ordine pentru a-i asigura liniștea lui Liviu Dragnea, aflat în campanie pentru europarlamentare.

11 protestatari care îl așteptau pe Liviu Dragnea la Topoloveni, județul Argeș, au fost ridicați de jandarmi. Aceștia sunt acuzați că au tulburat ordinea publică.

“Dictaturile nu se instalează mereu peste noapte, ci pas cu pas. Astăzi exemplul abuzului de la Topoloveni. Jandarmeria, cu buget de război pe 2019, este părtașă la acest abuz. Trebuie să își revină, sau trebuie să fie desființată. Liviu Dragnea, oprește-te!
Nu poți continua așa!
Nu te vom lăsa să conduci cu violență!”, a declarat deputatul USR Iulian Bulai.

Citește și http://dc360.ro/usr-despre-ridicarea-protestatarilor-de-la-topoloveni-e-un-abuz-erau-doar-cativa-oameni-cu-un-banner-e-o-rusine-pentru-uniforma-pe-care-o-poarta-fortele-de-ordine-din-subordinea-lui-carmen-dan-car/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.