Jandarmeria le mulțumește organizatorilor portestelor de ieri pentru faptul că au respectat legea și în felul ăsta toata lumea a fost în siguranță: “Transmitem mulțumiri organizatorilor manifestațiilor publice care au avut loc sâmbătă, în Capitală, și care au înțeles că, numai respectând legea se pot realiza toate condițiile de exercitare a drepturilor constituționale în siguranță. Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București este și va rămâne și pe viitor un partener al tuturor celor care respectă legea”

La un an de la protestul Diasporei când jandarmii au intervenit violent în Piața Victoriei, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București transmite ”mulțumiri organizatorilor manifestațiilor publice care au avut loc sâmbătă”, în Capitală, pentru că au ”înțeles că numai respectând legea se pot realiza toate condițiile de exercitare a drepturilor constituționale în siguranță”.

Mesajul Jandarmeriei Capitalei este însoțit de o fotografie în care o jandarmeriță pare să stea de vorbă, peste gardul de protecție, cu un protestatar.

”Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București transmite mulțumiri organizatorilor manifestațiilor publice care au avut loc sâmbătă, în Capitală, și care au înțeles că, numai respectând legea se pot realiza toate condițiile de exercitare a drepturilor constituționale în siguranță. Prin declararea adunărilor publice și asumarea unui dialog deschis, onest și transparent, am reușit împreună să luăm cele mai bune măsuri pentru ca toți cei care au participat să fie în siguranță.

Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București este și va rămâne și pe viitor un partener al tuturor celor care respectă legea”, arată o postare a Direcției Generale de Jandarmi a muncipiului București.

Citește și https://dc360.ro/sondaj-curs-prezindentiale-iohannis-e-primul-cu-39-tariceanu-4-prinde-brusc-aripi-si-urca-pe-locul-2-la-jumate-din-scorul-lui-iohannis-dan-barna-e-pe-3-sub-tariceanu-viorica-se-claseaza-pe-locul-4/

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *