- Advertisement -
Acasă Justitie Judecatoarea Adina Daria Lupea: Anunt! Din septembrie in sala mea de judecata...

Judecatoarea Adina Daria Lupea: Anunt! Din septembrie in sala mea de judecata masca nu mai e obligatorie! Voi face anuntul la fiecare sedinta de judecată pe care o voi prezida.Cat am condus sedintele, in toată pandemia, nu am purtat masca.Vara placuta tuturor!

- Advertisement -

Judecatoarea Adina Daria Lupea, de la Curtea de Apel Cluj, a anuntat pe pagina sa personala de faceboook, ca incepand cu luna septembrie, masca de protectie nu va mai fi obligatorie in sala sa de judecata. Acesta a mentionat ca va face anuntul la fiecare sedinta pe care o va prezida. Judecatoarea spune ca pe intreaga perioada a pandemiei nu a purtat masca in timpul sedintelor conduse de ea si nu a oblaigat pe nimeni altcineva sa o faca.

Postarea integrala a judecatoarei Adina Daria Lupea:

„Anunt! Din septembrie in sala mea de judecata masca nu mai e obligatorie! Voi face anuntul la fiecare sedinta de judecată pe care o voi prezida.Cat am condus sedintele, in toată pandemia, nu am purtat masca.Vara placuta tuturor!

P.S. Pentru ca va vad reactiile, vreau sa mentionez ca masca la mine in sala nu a fost niciodata obligatorie. Cand oamenii se sufocau sau nu ne întelegeam le ceream sa dea masca jos, tot timpul asta. In special la ultimul cuvant la inculpati. A fost liberul arbitru, cine a vrut da, cine nu, nu. Nu am fortat pe nimeni”

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

- Advertisement -

Noutăți

- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here