- Advertisement -
AcasăJustitie"Justitia" din Romania. La 2 ani si jumatate de la tragedia fetelor...

„Justitia” din Romania. La 2 ani si jumatate de la tragedia fetelor rapita, violate, si transate in plina zi in caracal, Tribunalul Olt va emite mandate de aducere pentru audierea unor martori din dosarul „Caracal”, printre care si a interlopulio Remus Radoi, zis „Codita”

- Advertisement -

Batajocura la adresa romanilor continua. La 2 ani si jumatate de la tragedia celor doua fete din Caracal rapite, violate si transate ucise in plina zi in Caracal, insa nu doar ca nimeni nu a fost inca condamnat, dar cazul inca se judeca, nu exista o linie clara, nu exista inca niste vinovati in mod clar, inca se aduc „noi martori” iar cel mai imortant, nu s-a schimbat abolut nimic, clanurile de interlopi si tigani facandu-si de cap la fel ca inainte. Astazi, la data de 10 noiembrie 2021, la Tribunalul Olt a hotarat ca va emite mandate de aducere pentru audierea unor martori din dosarul „Caracal”, printre care si ainterlopului Remus Radoi, zis „Codita”.

Reamintim ca la sfarsitul lunii iulie 2019, Luiza Melencu, a fost rapita in plina strada, in plina zi, in Caracal, acesta fiind violata si transata de catre Ghoerghe Dinca, asta desi operatorii de la 112 primisera un apel in care li se solicita de urgenta ajutor din partea fetei rapite. Tot in primavara lui 2019, o alta adoleecenta, Alexandra Macesanu, a fost de asemenea rapita, violata si transata in Caracal. Trebuie mentioant faptul ca Caracal este o zona in care clamnrile interlope de tigani fac legea in ultimii 32 de ani cu complicitatea 100$ a politicenilor, a autortatilor si mai ales a justitiei (adica a procurorilor si judecatorilor platiti cu pensii speciale).

- Advertisement -
- Advertisement -

Rețele de socializare

34,563FaniÎmi place
24,580CititoriConectați-vă
61,453AbonațiAbonați-vă

Important

Noutăți

- Advertisement -